Urgente si Programari: 0726.18.12.75

Anestezia si bolile cronice

Anestezia si bolile cronice

Există multe persoane care suferă de o anumită afecţiune cronică şi evită medicul stomatolog deoarece cred că nu li se pot face tratamente stomatologice, în special anestezii. Acest lucru este greşit.

Anestezicele uzuale conţin adrenalină, o substanţă care creşte puterea şi efectul anesteziei. Această substanţă stimulează aparatul cardiovascular şi determină o uşoară hipertensiune şi tahicardie. Din această cauză, la orice persoană care are probleme cardiace sau hipertensiune, este contraindicat să se realizeze anestezie cu adrenalină. Există anestezice care nu conţin adrenalină şi astfel se poate realiza orice tratament stomatologic în linişte.

Când se foloseşte anestezic fără adrenalină?

* La persoanele care au hipertensiune sau au o afecţiune cardiacă (insuficienţa cardiacă, cardiopatie ischemică, tulburări de ritm cardiac, valvulopatii).

* La diabetici, deoarece adrenalina creşte glicemia.

* La persoanele cu astm bronşic.

* La gravide, în trimestrul I şi III.

* La hiper/hipotiroidie.

* La pacienţii alergici.

În cazul în care nu sunteţi întrebat de către persoanlul medical despre sănătatea dvs, anunţaţi medicul stomatolog dacă suferiţi de vreo afecţiune enumerată mai sus.

anestezia.boli.cronice.articol

Anunţaţi medicul dentist despre starea de sănătate.

———

Oral Dent Bucuresti

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin intermediul medicului dentist Robert Sandu şi al medicului dentist Elena Sandu (Culiţă). Ne găseşti în București, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.Oral.Dent