Urgente si Programari: 0726.18.12.75

Ceaiul verde are efecte benefice asupra dinților

Ceaiul verde are efecte benefice asupra dinților

Ceaiul verde are efecte benefice asupra organismului uman, binecunoscute încă din antichitate și, timp de sute de ani, acesta a fost folosit ca tratament în medicina japoneză și chineză, dar și în cultura asiatică în general.

De asemenea, s-a dovedit că ceaiul verde are efecte miraculoase asupra cavității bucale.

Black iron asian teapot with sprigs of mint for tea

Ceaiul verde stimulează cantitatea de fluor eliberată la nivel dentar și astfel protejează dinții de leziunile provocate de carii. În plus, acesta previne parodontita – afecțiunea inflamatorie a aparatului de susținere al dinților, cât și apariția inflamațiilor gurii sau a faringelui.

Printre numeroasele beneficii ale consumului de ceai verde, se numără și respirația sănătoasă, asta datorită faptului că ceaiul combate eficient microbii din cavitatea bucală.

Medicii recomandă cu încredere consumul regulat de ceai verde, atât în timpul meselor, cât și după acestea.

Green-Tea

Dacă nu sunteți băutor de ceaiuri, puteți încerca și alte produse care conțin ceai verde. Pe piață există multe paste de dinți cu fluor, gume de mestecat și bomboane, însă trebuie să aveți mare atenție ca aceste produse să nu conțină zahăr.
———

Oral Dent Bucuresti

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin intermediul medicului dentist Robert Sandu şi al medicului dentist Elena Sandu (Culiţă). Ne găseşti în București, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.Oral.Dent