Urgente si Programari: 0726.18.12.75

Aloe vera, ingredient minune pentru dinți

Aloe vera, ingredient minune pentru dinți

Aloe vera are o istorie lungă în ceea ce privește puterea de vindecare a plantei. Încă de acum sute de ani, se știa de puterile tămăduitoare care ajutau la vindecarea arsurilor și tăieturilor, dar și la calmarea durerilor. Legenda spune că, în antichitate, Cleopatra folosea aloe vera pentru a-și păstra pielea catifelată.

În anul 1930 au fost recunoscute pentru prima dată avantajele plantei de aloe vera, care erau folosite la vindecarea arsurilor provocate de radiații. Încă de atunci, aloe vera a fost un ingredient comun pentru diferite creme și unguente folosite pentru arsurile provocate de soare, micile tăieturi, iritări ale pielii și așa mai departe. Aloe vera este considerată o plantă minune și este folosită ca medicament în zilele noastre în diferite cure de dezintoxicare a organsimului de persoane care suferă de tot felul de boli: de la diabet la osteporoză sau astm.

Aloe-Vera

Gelul de dinti care are în componență aloe vera, ajută la curățarea dinților și la calmarea gingiilor.

În ultima vreme, aloe vera este folosită ca un ingredient activ în gelul de dinți. La fel ca utilizarea pe piele, gelul de dinți, care are în componență aloe vera, ajută la curățarea dinților și la calmarea gingiilor și are un efect benefic în ceea ce privește lupta împotriva cariilor.

Potrivit ultimelor studii, un gel de dinți cu aloe vera a fost comparat cu alte două paste de dinți normale, iar rezultatele au arătat că gelul avea cam aceleași efecte precum pastele de dinți normale, ba chiar era mai eficace împotriva bacteriilor patogene.

Dr. Robert Sandu recomandă pacienților să se sfătuiască cu medicul stomatolog în privința pastei sau gelului de dinți.
———

Oral Dent Bucuresti

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin intermediul medicului dentist Robert Sandu şi al medicului dentist Elena Sandu (Culiţă). Ne găseşti în București, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.Oral.Dent