Urgente si Programari: 0726.18.12.75

Ce se intampla la o consultatie stomatologica si ce este un plan de tratament?

Ce se intampla la o consultatie stomatologica si ce este un plan de tratament?

Cand sa te prezinti la cabinet pentru o consultatie stomatologica?

Dr. Robert Sandu, medic stomatolog al Clinicii Oral Dent, iti recomanda sa te prezinti de cel putin doua ori pe an la un consult stomatologic, pentru a preveni complicatiile ce ar putea sa apara.

Primul pas in rezolvarea problemei pe care o intampini, din punct de vedere stomatologic, este sa soliciti o programare la clinica, pentru o consultatie stomatologica.

Ce se intampla la prima consultatie stomatologica?

In timpul consultului, vei discuta cu medicul dentist despre:

  • problema pe care o ai, acesta va evalua starea sanatatii tale orale;
  • care este diagnosticul;
  • cum se va rezolva, mai exact ce plan de tratament ti se potriveste cel mai bine.

Unele interventii pot fi complexe, astfel incat iti recomandam sa adresezi dentistului toate intrebarile referitoare la nelamuririle tale, in aceasta prima consultatie. Te va ajuta si este important sa intelegi ce proceduri vor urma, care este tratamentul, cate sedinte iti sunt necesare si care sunt costurile.

Pentru a intelege cat mai exact procedura sau daca simti teama, medicul stomatolog iti poate explica ce se intampla in timpul interventiei, avand la dispozitie, in cabinetul stomatologic, mostre de produse sau modele de dinti.

Pentru un plan de tratament adecvat, personalizat, este important sa discuti cu medicul stomatolog despre toate problemele ce tin de sanatatea ta, daca ai si alte afectiuni medicale, care sunt tratamentele pe care le urmezi– daca acestea exista, cat si despre problemele/interventiile stomatologice din trecut.

Pretul pentru o consultatie stomatologica si plan de tratament la clinica noastra, Oral Dent, este de 50 de lei.

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin intermediul medicului dentist Robert Sandu. Ne găseşti în București, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.Oral.Dent