Urgente si Programari: 0726.18.12.75

Echipamente

Clinica noastra dispune de echipamente de inalta calitate care permit tratamente dentare precise, previzibile si verificabile

Microscop Leica M 320

Asigura controlul vizual in cadrul manoperelor de finete- folosit in general la tratamentele de precizie al canalelor radiculare.

Apex locator Raypex 6

Asigura determinarea cu exactitate a lungimii canalelor radiculare- folosit la tratamentele de precizie al canalelor radiculare.

Scanner intraoral Medit 700

Asigura inregistrarea exacta a amprentei dentare fara a expune pacientul la disconfortul sau durerea creeate de prezenta materialelor de amprentare in cavitatea bucala (reflex de voma, tractiunea comisurii bucale). Inregistrarea unei amprente perfecte este esentiala in executarea lucrarilor protetice de inalta fidelitate.

Lupele prismatice Zumax

Au magnificatie 3x si lumina directa pe zona de lucru, asigurand medicului un permanent control vizual asupra manoperelor efectuate.

Aparat de inhalo sedare

Asigura pacientului o sedare constienta si o stare de confort mental prin inhalarea de protoxid de azot (gaz ilariant). Acest gaz indeparteaza orice senzatie de frica legata de viitoarele manopere stomatologice, in acelasi timp permitandu-i pacientului sa ramana constient, comunicativ, cu reflexele nealterate si sa poata astfel pastra contactul cu medicul dentist.