Urgente si Programari: 0726.18.12.75

FATETE DENTARE- PENTRU UN ZAMBET INCREZATOR!

FATETE DENTARE- PENTRU UN ZAMBET INCREZATOR!

De cate ori ai afisat un zambet timid atunci cand voiai, de fapt, sa razi zdravan?


Poate forma unui dinte te opreste sa ai un zambet larg, natural? Te intrebi daca un medic stomatolog ar putea sa iti corecteze acest inconvenient?

La Oral Dent avem solutia pentru preocuparea ta! Dr. Robert Sandu ii poate reda zambetului tau naturaletea, prospetimea si stralucirea prin aplicarea de fatete dentare.

Iar tu iti vei recapata increderea in zambetul tau!

Sursa foto – Freepik

 

 

Ce sunt fatetele dentare

Fatetele dentare sunt protectii personalizate, cu forme cat mai apropiate de cele ale dintilor naturali, care au in compozitie materiale rezistente precum ceramica sau compozitul. Acestea se aplica de catre medicul dentist prin lipire sau cimentuire peste suprafata externa a dintilor. Astfel le este protejata structura naturala.
Din cauza consumului de cafea, a fumatului ori a consumului excesiv de alimente pigmentate, culoarea dintilor tai poate deveni neatractiva. Una dintre modalitatile de albire a dintilor si de a le pastra culoarea pentru un timp indelungat este aplicarea de fatete dentare.
Poti alege aceasta procedura oricand doresti insa ar trebui sa tii cont de recomandarea medicului stomatolog. In urma unei consultatii amanuntite, acesta iti va transmite daca sanatatea dintilor tai iti permite aplicarea de fatete dentare. De asemenea, iti va comunica si avantajele ori dezavantajele acestei tehnici.

 

Care sunt diferentele dintre fatete ceramice si fatete compozit?

 

La Oral Dent lucram cu fatete integral ceramice si fatete compozit.
Diferentele dintre cele doua metode sunt date de materialul utilizat, de durata fatetelor cat si de costuri.
Materialul folosit pentru fatete ceramice este o foita subtire dar rezistenta de ceramica. Aceasta se aplica peste suprafata slefuita si pregatita inainte de catre medic, prin cimentuire. Fatetele din ceramica sunt pregatite in laborator de catre un tehnician dentar. Nu se pateaza, au un aspect neted, natural si dureaza pana la 10 ani.
Fatetele compozit sunt formate din rasina compozita si nu necesita prepararea intr-un laborator de tehnica dentara. Pretul acestora este mai putin costisitor decat al fatetelor din ceramica. Durata este de pana  la 4 ani. Se pot inlocui usor in cazul deteriorarii.

Sursa foto – Freepik

 

Stiai ca…

… fatetele dentare au fost inventate in California, la inceputul anilor ’30? Medicul stomatolog Charles Pincus le-a creat cu scopul de a transforma aspectul dintilor actorilor.

 

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin intermediul medicului dentist Robert Sandu. Ne găseşti în București, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

 

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.Oral.Dent