Urgente si Programari: 0726.18.12.75

Prietenul meu – dentistul

Prietenul meu – dentistul

Inainte de a invata sa vorbesc, parintii m-au dus la dentist.

Imi iesisera cativa dinti, mici si stingheri, in centrul gingiei de jos. Aratam  ca un soarece si ma si purtam asemenea.

De multe zile mancarimea gingiei ma impingea sa duc la gura si sa morfolesc ,tot ce ajungeam.

Acum, cu cei doi dinti, mici si ascutiti, am devenit chiar un pericol . Cu ei deja rontaiam, taiam, gauream. Ce mai, un mic rozator.

Parintii imi vorbeau incet, cu vocea lor placuta . Imi ziceau ca am venit sa cunosc un prieten  bun, coleg cu Zana Maseluta.

Cine era zana ? O sa aflu eu ceva mai tarziu.

Cabinetul era deosebit de luminos, cu mobiler ciudat si colorat. Dentistul era numai un zambet. M-a luat in brate si mi-a laudat cei doi dinti, care se vedeau cand miscam buzele.

Desi ocupat, s-a jucat cu mine, mi-a dat o jucarie  si i-a asigurat pe parinti ca totul e bine si ca peste alte cateva luni vor apare alti dintisori frumosi si sanatosi.

Acasa, la oglinda din baie, am facut cunostinta cu periuta si pasta de dinti. Mama a manuit periuta, dar am intins si eu manuta si am muscat si eu cu dintii mei proaspeti.

Am invatat apoi sa-mi spal singura dintii. Curand intreaga gura s-a umplut de mici perle albe. Alergam bucuroasa sa-i arat dintii mei noi, prietenului meu dentistul.

copil.articol

———

Oral Dent Bucuresti

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin intermediul medicului dentist Robert Sandu şi al medicului dentist Elena Culiţă. Ne găseşti în București, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.Oral.Dent