Urgente si Programari: 0726.18.12.75

Promoţia lunii noiembrie

Promoţia lunii noiembrie

Anii de studenţie sunt anii petrecerilor, anii în care cunoşti cei mai mulţi oameni, anii în care vrei să impresionezi şi în care aspectul fizic contează cel mai mult.

Petele negre de pe dinţi şi respiraţia urât mirositoare reuşesc să strice momentele importante. Dacă eşti student, Oral-Dent îţi oferă o reducere de 50% la detartrajul dentar şi periajul profesional. Te invit să citeşti articolele Ce este detartrajul dentar şi Ce este periajul profesional, pentru a înţelege mai bine importanţa acestor manopere stomatologice.

Cercetătorii de la King’s College din Londra au stabilit, cu ajutorul voluntarilor, că anumite persoane se bucură de mai puţin succes în societate, în cazul în care au urme vizibile de tartru.

Pentru a beneficia de reducere, trebuie să dai like paginii noastre de Facebook şi să te programezi la nr. de telefon 021-210.10.67 sau la 0726.18.12.75, de luni până vineri între orele 14-21:00.

Profită de oferta Oral-Dent pentru un zâmbet mai curat!

promotie.detartraj.articol

Detartrajul dentar înlătură petele de pe dinţi şi elimină mirosul neplăcut al gurii.

———

Oral Dent Bucuresti

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin intermediul medicului dentist Robert Sandu şi al medicului dentist Elena Sandu (Culiţă). Ne găseşti în București, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.Oral.Dent