Urgente si Programari: 0726.18.12.75

Tatuajul dentar

Tatuajul dentar

Tatuajul dentar a apărut pentru prima dată în anii ‘90, în rândul artiştilor de muzică hip-hop. Însă tendinţa de colorare a dinţilor există încă din Antichitate şi făcea parte din ritualul de înfrumuseţare. În unele triburi, momentul de înnegrire a dinţilor coincidea cu maturizarea fetelor. De regulă, doar femeile din familii înstărite îşi colorau dinţii.

De cele mai multe ori, tatuajul este realizat de către tehnicianul dentar pe o coroana ceramică, care va fi cimentată pe dintele natural. De obicei tatuajul dentar nu se realizează direct pe smalţ deoarece dacă se doreşte înlocuirea lui trebuie şlefuit dintele. Tatuajul de pe coroana ceramică se poate îndepărta, fără a fi nevoie înlocuirea coroanei.

tatuaj.dentar.articol

Dinţii pot fi personalizaţi cu ajutorul tatuajului dentar.

Pe lângă tatuaje, există şi un număr mare de persoane care optează pentru bijuterii dentare. Aplicarea bijuteriei nu durează mai mult de 10 minute şi nu afectează smalţul dintelui. Vă invit să citiţi articolul Bijuteria dentară.

———

Oral Dent Bucuresti

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin intermediul medicului dentist Robert Sandu şi al medicului dentist Elena Sandu (Culiţă). Ne găseşti în București, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.Oral.Dent