Urgente si Programari: 0726.18.12.75
Title Image

Testimoniale/Opinii Clienti

Clienti multumiti

Eu eram reticienta fata de medicii dentisti. Am avut o experienta neplacuta si ma hotarasem sa nu mai apelez. Am fost nevoita sa imi fac un implant dentar. Am apelat la domnul doctor Sandu Robert si am plecat multumita de la consultatie pentru ca m-a facut sa ma simt ca problema mea de sanatate este importanta pentru dumnealui. Atmosfera placuta si vesela din cabinetul stomatologic m-a facut sa uit ca merg la dentist. Cred ca fiecare persoana are reticienta fata de dentist. Ma simt intr-adevar o pacienta bine tratata. Implantul este o adevarata reusita pentru ca nu se cunoaste o diferenta intre dintii naturali si implant. Il recomand cu incredere pe domnul doctor Robert Sandu, pentru atentia acordata fiecarui pacient in parte dar si pentru tarifele accesibile comparativ cu celelalte cabinete stomatologice.

Erdic Loredana

In sfarsit, am scapat de corvoada cautarii unui cabinet stomatologic in care sa ma simt relaxat! ­čÖé Dupa un detartraj si o extractie executate cu mult profesionalism, pot spune ca Oral-Dent este clinica la care vreau sa imi fac si urmatoarele lucrari dentare. In plus, dr. Robert Sandu este un bun profesionist, atmosfera e relaxata, iar raportul calitate-pret e avantajos.

Florin Badescu

Prima vizita facuta doctorului Robert Sandu s-a datorat unor masele cariate care imi dadeau mari batai de cap. Dupa o singura sedinta a reusit sa ma "rezolve" si asta in timp ce glumea si ma facea sa fiu mai relaxat. Recomand cu cea mai mare placere!

Dobre Bogdan

In data de 29.03.2013 echipa Oral Dent mi-a pus un implant dentar. Nu am avut dureri in timpul operatiei si dupa. Dintele care s-a montat pe implant se comporta foarte bine. Pot mesteca cu el, e totul ok. Recomand echipa Oral Dent pentru profesionalismul de care da dovada.

George Deaconescu

Sunt client mai vechi al clinicii Oral-Dent si ma declar public pe deplin multumit de serviciile prestate de aceasta. Am realizat pana in prezent lucrari in proportie de peste 40% din dantura, iar fobia de stomatologie mi-a disparut aproape complet, dupa o trauma persistenta de cca. 12 ani de zile in care nu am vrut sa aud de stomatolog, fobie ce a atras cu sine si pierderea totala sau partiala a unei bune parti din dantura. Recomand aceasta clinica, in primul rand pentru profesionalismul de care da dovada si in al doilea rand pentru ca de fiecare data nu am simtit aproape nimic sau durerile au fost suportabile. Raportul calitate- pret este unul excelent, concurand ascendent cu cele mai bune clinici din Romania. Recomand. Sfat: decat sa tratezi, mai bine previi.

Nelu Temesan

Vin la Oral-Dent pentru control si lucrari de foarte multi ani si sunt foarte multumita. Este un mediu cald, placut, iar medicii sunt profesionsti adevarati.

Carmen Ivanov

Doctorul Sandu este un medic excelent! Un om grijuliu care te face sa razi atunci cand te doare si face stomatologie din placere. Nu am multe probleme cu dintii, in general, insa ma duc la control periodic la Oral-Dent (cam la sase luni), pentru ca asa trebuie.

Mihail Stegaru

Trimite-ne o opinie

Imaprtaseste cu ceilalti opinia ta.

Cool