Urgente si Programari: 0726.18.12.75

Un nou tratament pentru dinți sensibili

Un nou tratament pentru dinți sensibili

În fiecare an tehnologia avansează și apar tot felul de soluții inovatoare care ajută la rezolvarea problemelor dentare ale oamenilor.

dinti sensibili

De curând, a fost descoperit un nou material care vine în ajutorul oamenilor care au dinții sensibili. Astfel, a fost creat un biomaterial care are potențialul de a reconstrui smalțul dinților și de a scădea sensibilitatea dentară pentru o perioadă îndelungată. Acest nou material ar putea fi de ajutor persoanelor care au dinții sensibili și care evită, la recomandarea medicului stomatolog, ceaiurile fierbinți sau ciocolata caldă.

Sensibilitatea dinților este o problemă comună printre pacienți și poate duce la probleme și mai complicate, asta pe lângă durerile de rigoare. Aceasta apare după ce smalțul dinților se degradează, lucru care permite nervilor de bază să devină sensibili la temperaturi extreme.

În momentul de față există mai multe tratamente, cum ar fi pastele de dinți care acoperă și blochează drumul către nerv, însă sigiliul creat este numai unul temporar și nu ține foarte mult. Tocmai de aceea, echipele de cercetare caută o metodă pe termen lung.

Cercetătorii au creat un tip de pastă pe baza elementelor calciu și fosfor, care se regăsesc în dinții noștri naturali. Materialul a fost testat deja pe câini și a dat rezultate destul de bune în comparație cu alte tratamente.

———

Oral Dent Bucuresti

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin intermediul medicului dentist Robert Sandu şi al medicului dentist Elena Sandu (Culiţă). Ne găseşti în București, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.Oral.Dent