Concurs

Un zâmbet perfect de ziua îndrăgostiților! – CONCURS

Clinica Oral-Dent vă oferă de Valentine’s Day un zambet strălucitor! Hai și tu în concurs! Două cupluri de îndrăgostiți vor beneficia de un serviciu de periaj profesional și detartaraj gratuit, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți.

Concursul se desfășoară în perioada: 08 februarie 2013 – 14 februarie 2013.

Raspunsurile corecte primite în această perioadă vor intra în tragerea la sorți.

CONCURS Oral-Dent - Un zambet perfect de ziua indragostitilor!
CONCURS Oral-Dent – Un zambet perfect de ziua indragostitilor!

Cuplurile participante care nu vor ieși câștigătoare din acest concurs, primesc și ele un mic cadou: 50% reducere din  prețul de listă al clinicii Oral-Dent, pentru detartraj și periaj profesional.

Intrebarea concursului este: De ce folosim apa de gură?

REGULAMENT

Ce aveți de făcut? Simplu:

1. Dați Like pe pagina Oral-Dent pe Facebook.
2. Dați Like pe pagina Oral-Dent.ro.
3. Răspundeți corect la întrebarea concursului, printr-un comentariu în subsolul acestui articol.

Gata. Asta e tot.
Happy Valentine’s Day!

NOTĂ: Progrămările pentru serviciile câștigate pot fi făcute la telefon: 021-210.10.67 / 0726.18.12.75
Câștigătorii vor fi programați imediat după încheierea concursului. Mult succes tuturor!

 

———

Oral Dent Bucuresti

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii, prin intermediul medicului dentist Robert Sandu şi al medicului dentist Elena Culiţă. Ne găseşti în Bucuresti, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.Oral.Dent

5 thoughts on “Un zâmbet perfect de ziua îndrăgostiților! – CONCURS

  1. On-topic: Raspuns: Apa de gura se foloseste pentru a distruge majoritatea bacteriilor si a impiedica formarea placii dentare, cat si pentru a preveni aparitia cariilor, sensibilitatii gingivale si a mirosurilor neplacute.

    Off topic – Sunt client mai vechi al clinicii Oral-Dent si ma declar public pe deplin multumit de serviciile prestate de aceasta. Am realizat pana in prezent lucrari in proportie de peste 40% din dantura, iar fobia de stomatologie mi-a disparut aproape complet, dupa o trauma persistenta de cca. 12 ani de zile in care nu am vrut sa aud de stomatolog, fobie ce a atras cu sine si pierderea totala sau partiala a unei bune parti din dantura. Recomand aceasta clinica, in primul rand pentru profesionalismul de care da dovada si in al doilea rand pentru ca de fiecare data nu am simtit aproape nimic sau durerile au fost suportabile. Raportul calitate- pret este unul excelent, concurand ascendent cu cele mai bune clinici din Romania. Recomand.

    Sfat: decat sa tratezi, mai bine previi.

  2. Folosim apa de gura pentru a curăța locurile în care periuța de dinți nu a curatat suficient sau nu a ajuns și pentru a elimina placa bacteriană formata pe dinți, pe pereții cavității bucale si pe limbă. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *