Urgente si Programari: 0726.18.12.75

Vreau un zambet perfect!

Vreau un zambet perfect!

In ziua de azi, imaginea pe care o afisam are o importanta tot mai pronuntata.

Un zambet perfect cu siguranta va compensa alte mici defecte.

Multe persoane isi doresc rezultate imediate insa cati se gandesc la efectele pe termen lung? Este frumos sa avem dintii „albi si la dunga” insa este si mai frumos sa obtinem acest rezultat pe calea cea mai putin invaziva.

Aparatul dentar fix ne ofera acest mare avantaj, chiar daca tratamentul poate fi de durata. Slefuirea dintilor sanatosi doar pentru a le aplica coroane „ca in reviste” le scurteaza dintilor durata de viata. Daca se poate, de ce sa nu avem un zambet natural si sanatos cat mai mult timp?!

Medicul ortodont se straduieste sa ajute fiecare pacient sa depaseasca limitele impuse de absenta unui zambet impecabil. Aparatul dentar  fix este cel mai popular dispozitiv ce serveste la alinierea dintilor. El  favorizeaza corectarea arcadelor dentare si imbunatatirea functiei de masticatie.

aparat1

Aparatul dentar fix este cel mai popular dispozitiv ce serveste la alinierea dintilor.

 

Ce contine un aparat dentar fix:

  • Bracket-uri, de forma unor placute din ceramica, otel inoxidabil sau safir ce se fixeaza pe dinti cu ajutorul unor adezivi. Cei mai estetici sunt cei de safir, care au aceeasi culoare cu dintii pacientului;
  • Arcul metalic prin in bracket-uri si care, in functie de tehnica utilizata, contribuie la deplasarea dintilor spre pozitia corecta. Si acesta poate fi de culoare dintilor.
  • Elastice, ce intervin si ele in mecanismul de repozitioanre a fiecarei coroane dentare;
  • Ligaturi, ale caror roluri sunt sa ancoreze arcurile pe fiecare bracket. Aici fiecare se joaca cum doreste la paleta de culori.

Ortodontia este o specialitate dentara axata atat pe obtinerea esteticii cat si a functionalitatii. Sanatos este sa folosim toti dintii cand mancam, adica sa avem o masticatie eficienta. Dintii care nu se „ating” cand muscam din cauza pozitiei gresite pe arcada, pot fi readusi pe o pozitie corecta doar cu ajutorul aparatelor dentare.

———

Oral Dent Bucuresti

Oral-Dent, clinica ta de stomatologie, îţi pune la dispoziţie o gamă completă de servicii. Ne găseşti în București, sector 2, Str. Aurel Vlaicu nr. 158.

Vezi lista completă de servicii de stomatologie Oral-Dent.

Ne găseşti şi la Facebook.com/Clinica.Stomatologica.O